Mirësevini në faqen tonë të internetit.

Lajmet e kompanisë

 • Masazhues Qafa Elektrike

  The electric neck massager integrates four physiotherapy methods of low-frequency electric therapy, magnetic therapy, infrared thermal moxibustion, and pillow traction. It uses the principles of traditional Chinese medicine to form a highly efficient composite energy field, which can relax muscles and muscles and help improve blood circulation in the neck,
  Lexo më shumë
 • Cilat janë efektet e masazhuesit të qafës

  The neck massager integrates four physiotherapy methods of low-frequency electric therapy, magnetic therapy, infrared thermal moxibustion, and pillow traction. It uses the principles of traditional Chinese medicine to form a highly efficient composite energy field, which can relax muscles and muscles and help improve blood circulation in the neck, Effectively…
  Lexo më shumë
 • Matters needing attention for massager

  Tags:
  The best portable massager is a new generation of health care equipment developed based on physics, bionics, bioelectricity, Chinese medicine, and many years of clinical practice. It not only has eight simulation functions, but also allows you to truly experience the wonderful feeling of acupuncture, massage, massage, hammering, cupping, scraping,
  Lexo më shumë
 • Roli i masazhuesit të pulsit

  1. Emrat e tjerë të masazhuesit të goditjeve elektrike janë masazhi pulsi dhe pajisje me terapi me frekuencë të ulët. Kjo është një pajisje elektroterapie, shpesh përdoret për rehabilitimin fizik ose lehtësimin e dhimbjes. Kur frekuenca e ulët përdoret për trajtim, një rrymë e dobët aplikohet në trupin e njeriut në një frekuencë të ulët. The…
  Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI