Добредојдовте на нашата веб-страница.

Производ
 • Масажер за очи
   Nowadays, along with the development of technology, people spend more time on digital products like phone and computer, it has increased the length of using our eyes. The normal way hasn’t largely got our eyes to rest enough. Currently, we have a product for you in front of…
 • Smart Eye Massager With Heat
   Nowadays, along with the development of technology, people spend more time on digital products like phone and computer, it has increased the length of using our eyes. The normal way hasn’t largely got our eyes to rest enough. Currently, we have a product for you in front of…
 • Infrared Foot Massager
    Remote control, easy operation, users can control the level of strength and choose different mode according their own feelings. Pulse function with thermal function after 5 минути, relieve the whole body fatigue. Repeated massage of the reflex area of the sole acupoint can help regulate human blood circulation and…
 • Vibration Eye Massager Bluetooth
    Product Name Vibration Eye Massager Bluetooth Model ST807 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function 16 massaging head vibrating, each massage heads vibrate separately Relieve eyes fatigue which caused by long-term using eyes. Remove black eye and eye bag. Promote blood circulation around the acupoints…
 • 3D Neck Pain Relief Pulse Heating Massager
              Product Name 3D Neck Pain Relief Pulse Heating Massager Model S300 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function 8 different types of massage, suitable for different group of people. Remote control, easy operation. Hot compress function which promote blood circulation and help relieve…
 • Dual Pulse TENS Massager
    Product Name Dual Pulse TENS Massager Model JCS1006 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function Massage, месење, манипулација, акупресура, мавтајќи, strike Time control Voice function can be turned on or off freely Can be used on neck, back, leg, waist, arm, foot etc. massage the whole body. Body…
 • Electronic Pulse Massager Pads
    Product Name Electronic Pulse Massager Pads Model JCE208 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function Relax muscle tense, relieve the pain on the body Promote blood circulation of acupoints of body. One key operation. Can be used on the whole body. Portable.  ...
 • 2020 Безжичен EMS уред за масажа на стапалата за циркулација на стапалата
        Нашиот уред за масажа на стапала за емс-нозе е еден вид пулсови произведени од преносен симулатор кој се користи за измама на болка, за болка во стапалата предизвикана од долготрајна работа. Прекрасна комбинација на различни синглови за пулс ќе ве натера да го подобрите вистинското чувство на масажерот, месење, манипулација,...
 • 2020 Нов преносен масажер за нозе
    Portable leg massager is a kind of pulses produced by portable simulator use EMS technology to stimulate the acupuncture points thus effective the leg, согорувајте маснотии на нозете до Обликување на ногата. Помогнете да се опуштите болката и заморот.       Item Portable Leg Massager Modes 5…
 • Машина за масажери за очи
    Overview With the improvement of modern technology, луѓето се навикнати да седат пред екраните цел ден, што е несомнено да предизвика непоправлива штета на нивните очи. Најчесто, doctors suggest that we should try and look away from our computer screens…
 • Пренослив масажер за врат помага за ублажување на мускулната болка и вкочанетост
  Болки во вратот и олеснување на болката во вратот, поддржани од науката, ги топи болките, напнатост и јазли со интелигентен масажер за врат на Evalax Collum. Овој уред обезбедува моќна билатерална масажа на вратот со ослободување на притисок секој пат. Стимулирајте го непријатноста на вратот и рамото со смирување на болките. Колум користи електрични импулси со ниска фреквенција, познати и како as
 • 2020 Најдобро ултразвучно чистење на кожата на лицето
      Ултразвучно средство за чистење на лице има рамен облик и мора да се користи на влажна кожа. Функционира така што се активираат од ултразвучни звучни бранови (24,000 вибрации во секунда), да се олабават таложењето и остатоците од мртвите клетки на кожата. Технологијата на ултразвучни вибрации нежно ја ексфолира кожата за да се отстрани маслото, нечистотија,...
12 Страница 1 на 2
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА