Добредојдовте на нашата веб-страница.

Waist Abdomen Massager

  • Паметен струк со импулс на греење

     Feature The smart waist increases your core temperature during exercise. Тоа ја подобрува потта и мускулната активност. Направено е со УВ материјал за врвна изолација на топлина и водоотпорен. Покрај тоа, лесно е да се исчисти површината поради мазна и сјајна. Smart waist trimmer belt fits around your…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА