Добредојдовте на нашата веб-страница.

  • Дома
  • Ултразвучно чистење на кожата

Ултразвучно чистење на кожата

  • 2020 Најдобро ултразвучно чистење на кожата на лицето

        Ултразвучно средство за чистење на лице има рамен облик и мора да се користи на влажна кожа. Функционира така што се активираат од ултразвучни звучни бранови (24,000 вибрации во секунда), да се олабават таложењето и остатоците од мртвите клетки на кожата. Технологијата на ултразвучни вибрации нежно ја ексфолира кожата за да се отстрани маслото, нечистотија,...
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА