Добредојдовте на нашата веб-страница.

Health Body Massager

 • Dual Pulse TENS Massager

    Product Name Dual Pulse TENS Massager Model JCS1006 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function Massage, месење, манипулација, акупресура, мавтајќи, strike Time control Voice function can be turned on or off freely Can be used on neck, back, leg, waist, arm, foot etc. massage the whole body. Body…
 • Electronic Pulse Massager Pads

    Product Name Electronic Pulse Massager Pads Model JCE208 Power Supply Rechargeable MOQ 1 Customized Available Function Relax muscle tense, relieve the pain on the body Promote blood circulation of acupoints of body. One key operation. Can be used on the whole body. Portable.  ...
 • Мини ЕМС безжичен стимулатор на мускулите на полнење

      Ова е безжичен стимулатор на мускулите имитирајќи ја пулсната микро-струја на влакната на човечкото тело за да се направи движење на акупунот да се елиминира заморот. промовираат циркулација на крв, елиминира болка во мускулите, и така натаму. Различен од другиот масажер на ЕМС, нашите производи користат 3Д технологија, се чувствува подобро.      ...
 • 2020 Електронски масажер за пулси во жешка продажба на Healthmateforever

    This healthmateforever electronic pulse massager is a very portable pulse massager machine, нема потреба од полнење и батерија, вклучете го телефонот или може да се користи напојување, лесен за ракување, контрола со три копчиња, 6 избор на режим, 12-прилагодување на интензитетот на нивото. Which internally generates pulse waves of different…
 • Единица за дигитална терапија ТЕНС симулатор на мускули

    Симулатор на десетици мускули е еден вид пулсови произведени од симулатор за пиење што се користи за измама на болка, за цервикален лумбален истегнување и болка предизвикана од долготрајна работа. Прекрасна комбинација на различни пулсни синглови ќе ве натера да го подобрите вистинското чувство на масажер,месење, манипулација,акупресура, мавтајќи, мозочен удар. Помага во олеснување на заморот,зајакнување на системот за циркулација на
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА