Добредојдовте на нашата веб-страница.

Foot Leg Massager

  • Infrared Foot Massager

      Remote control, easy operation, users can control the level of strength and choose different mode according their own feelings. Pulse function with thermal function after 5 минути, relieve the whole body fatigue. Repeated massage of the reflex area of the sole acupoint can help regulate human blood circulation and…
  • 2020 Безжичен EMS уред за масажа на стапалата за циркулација на стапалата

          Нашиот уред за масажа на стапала за емс-нозе е еден вид пулсови произведени од преносен симулатор кој се користи за измама на болка, за болка во стапалата предизвикана од долготрајна работа. Прекрасна комбинација на различни синглови за пулс ќе ве натера да го подобрите вистинското чувство на масажерот, месење, манипулација,...
  • 2020 Нов преносен масажер за нозе

       Portable leg massager is a kind of pulses produced by portable simulator use EMS technology to stimulate the acupuncture points thus effective the leg, согорувајте маснотии на нозете до Обликување на ногата. Помогнете да се опуштите болката и заморот.       Item Portable Leg Massager Modes 5…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА