Добредојдовте на нашата веб-страница.

Преносен масажер
  • Единица за дигитална терапија ТЕНС симулатор на мускули
      Симулатор на десетици мускули е еден вид пулсови произведени од симулатор за пиење што се користи за измама на болка, за цервикален лумбален истегнување и болка предизвикана од долготрајна работа. Прекрасна комбинација на различни пулсни синглови ќе ве натера да го подобрите вистинското чувство на масажер,месење, манипулација,акупресура, мавтајќи, мозочен удар. Помага во олеснување на заморот,зајакнување на системот за циркулација на
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА