Добредојдовте на нашата веб-страница.

Mini Massager
  • Мини ЕМС безжичен стимулатор на мускулите на полнење
        Ова е безжичен стимулатор на мускулите имитирајќи ја пулсната микро-струја на влакната на човечкото тело за да се направи движење на акупунот да се елиминира заморот. промовираат циркулација на крв, елиминира болка во мускулите, и така натаму. Различен од другиот масажер на ЕМС, нашите производи користат 3Д технологија, се чувствува подобро.      ...
  • 2020 Електронски масажер за пулси во жешка продажба на Healthmateforever
      Овој електронски масер за пулси за здравјето на сите времиња е многу пренослива машина за масирање на пулси, нема потреба од полнење и батерија, вклучете го телефонот или може да се користи напојување, лесен за ракување, контрола со три копчиња, 6 избор на режим, 12-прилагодување на интензитетот на нивото. Кои внатрешно генерираат пулсни бранови
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА