Добредојдовте на нашата веб-страница.

 • Дома
 • Машина за убавина
Машина за убавина
 • 2020 Безжичен EMS уред за масажа на стапалата за циркулација на стапалата
        Нашиот уред за масажа на стапала за емс-нозе е еден вид пулсови произведени од преносен симулатор кој се користи за измама на болка, за болка во стапалата предизвикана од долготрајна работа. Прекрасна комбинација на различни синглови за пулс ќе ве натера да го подобрите вистинското чувство на масажерот, месење, манипулација,...
 • 2020 Нов преносен масажер за нозе
        Преносен масажер за нозе е еден вид пулсови произведени од преносен симулатор со употреба на ЕМС технологија за стимулирање на точките на акупунктура со што се ефективни ногата, согорувајте маснотии на нозете до Обликување на ногата. Помогнете да се опуштите болката и заморот.       Преносни режими на масажер за нозе на артикли 5 режими Материјал ABS
 • 2020 Најдобро ултразвучно чистење на кожата на лицето
      Ултразвучно средство за чистење на лице има рамен облик и мора да се користи на влажна кожа. Функционира така што се активираат од ултразвучни звучни бранови (24,000 вибрации во секунда), да се олабават таложењето и остатоците од мртвите клетки на кожата. Технологијата на ултразвучни вибрации нежно ја ексфолира кожата за да се отстрани маслото, нечистотија,...
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА