Добредојдовте на нашата веб-страница.

  • Дома
  • Политика за приватност

Политика за приватност

Страницата ги презема политиките за приватност на корисниците многу сериозно и строго ги почитува релевантните закони и регулативи. Ве молиме, внимателно прочитајте ја Политиката за приватност пред да продолжите да ја користите. Ако продолжите да ги користите нашите услуги, целосно ја прочитавте и разбравте целата содржина на нашиот договор.

Веб-страницата ја почитува и заштитува личната приватност на сите корисници на услугата. In order to provide you with more accurate and personalized services, the Site will use and disclose your personal information in accordance with the provisions of this privacy policy. Except as otherwise provided in this privacy policy, the Site will not disclose or provide such information to third parties without your prior permission. The Site will update this privacy policy from time to time. When you agree to the service use agreement of the Site, се смета дека сте се согласиле со целата содржина на оваа политика за приватност. Оваа политика за приватност е составен дел од нашиот договор за користење услуги.

1.Опсег на примена

а)Кога ја регистрирате нашата сметка на страната, информациите за лична регистрација што ги дадовте во согласност со барањата на страницата;

б) Кога користите мрежни услуги на веб-страницата или ги посетувате веб-страниците на страницата, Веб-страницата автоматски ги прима и запишува информациите на прелистувачот и компјутерот, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на вашата IP адреса, тип на прелистувач, language used, access date and time, software and hardware feature information, and web page records you require;

c) User personal data obtained by the Site from business partners through legal channels.

d)The Site strictly prohibits users from posting bad information, such as nudity, pornography, and profanity. We will review the published content. Once the bad information is found, all permissions of the user will be disabled.

You understand and agree that the following information does not apply to this privacy policy:
а) Информации за клучни зборови што ги внесувате кога користите услуга за пребарување обезбедена од нашата платформа;

б) Релевантни информации и податоци собрани од страна на веб-страницата и објавени од вас, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на учество во активности, информации за трансакција и детали за проценка;

c) Прекршување на законите или правилата и мерките што Веб-страницата ги презема против вас.

2. Користење на информации

а)Веб-страницата нема да обезбеди, продаде, закуп, споделете или тргувајте ги вашите лични информации на која било поврзана трета страна, освен ако не сте ја добиеле дозволата однапред, или третата страна и страницата (вклучувајќи ги и филијалите на страницата) да ви обезбедиме одделно или заеднички услуги, и откако ќе заврши услугата, ќе им биде забрането пристап до сите материјали, вклучително и на оние претходно достапни за нив.

б) Веб-страницата исто така не дозволува трети лица да се соберат, Уредување, продадете или дистрибуирајте ги вашите лични информации бесплатно со какви било средства. Доколку кој било корисник на платформа на страницата се вклучи во горенаведените активности, Веб-страницата има право да го раскине договорот за услуги со корисникот веднаш по откривањето.

c)За да им служиме на корисниците, Веб-страницата може да ви обезбеди информации од интерес користејќи ги вашите лични информации, вклучувајќи, но не ограничувајќи се само за да ви испраќам информации за производи и услуги, или споделување информации со нашите партнери за да можат да ви испратат информации за нивните производи и услуги (Вториот бара ваша претходна согласност).

3. Information Disclosure
Под следниве околности, сајтот ќе ги открие вашите лични информации во целост или делумно во согласност со вашите лични желби или одредбите на законот:

а) Disclose to a third party with your prior consent;

б) In order to provide the products and services you require, Веб-страницата мора да ги сподели вашите лични информации со трета страна;

c) According to the relevant provisions of the law, или барањата на административните или судските институции, обелоденување на трети лица или административни или судски институции ;

d) If you violate the relevant laws and regulations or the Site's service agreement or related rules, need to disclose to a third party;

e) If you are a qualified intellectual property complainant and have filed a complaint, the Site should disclose it to the respondent at the request of the respondent so that both parties can handle possible rights disputes;

f)In a transaction created on the Site's platform, if any party to the transaction fulfills or partially fulfills its transaction obligations and requests for information disclosure, the Site has the right to decide to provide the user with necessary information such as the contact information of its counterparty to the transaction, so as to facilitate the completion of the transaction or the settlement of disputes.

g) Other disclosures that the Site deems appropriate in accordance with laws, regulations or website policies.

4. Information Storage and Exchange
The information and data about you collected by the Site will be saved on the server of the Site and / or its affiliated companies, and these information and data may be transmitted to your country, region or overseas where the information and data collected by the Site are located and accessed, stored and displayed overseas.

5.Use of cookies
а) If you do not refuse to accept cookies, we will set up or access our Site on your computer so that you can log in or use our platform services or functions that depend on cookies. Using cookies, we can provide you with more thoughtful personalized services, including promotion services.

а)you have the right to choose to accept or reject cookies. You can refuse to accept cookies by modifying your browser settings. However, if you choose to refuse to accept cookies, you may not be able to log in or use our web services or features that depend on cookies.

c) This policy will apply to information obtained through cookies set by the Site.

6. Information Security
а) Our account has security protection function. Please keep your user name and password information properly. The Site will ensure that your information will not be lost, abused or altered by encrypting the user password and other security measures. In spite of the aforementioned security measures, please note that there is no "perfect security measures" on the information network.

б) When using the Site's network services for online transactions, you inevitably need to disclose your personal information, such as contact information or postal address, to the counterparties or potential counterparties. Please protect your personal information and provide it to others only when necessary. If you find that your personal information is leaked, especially our user name and password, Ве молиме, контактирајте ја нашата услуга за клиенти веднаш, така што нашата страница може да преземе соодветни мерки.


Post time: APR.20,2020
ИСТРАУВАЕ СЕГА