Добредојдовте на нашата веб-страница.

SHENZHEN JIANYIKANG ТЕХНОЛОГИЈА С., ООД

ШЕНHЕН ЈИЈАНИЈАКАНГ ТЕХНОЛОГИЈА е основана во 2009, специјализиран за електричен преносен масажер, од 2013 имаме сопствена фабрика како производител на масажери & снабдувач, 2014 изградиме сопствен бренд SOSTONE. 2017 фабрика развиена се пресели на нова адреса. 2020 Започнете развој на транзицијата.

Претходна
Следно
ИСТРАУВАЕ СЕГА